BROW TREATMENTS

Wenkbrauwen bepalen de uitdrukking van het gezicht en zijn een belangrijk aandachtspunt voor het creëren van een mooie open uitstraling. Het epileren & verven van uw wenkbrauwen is daarbij een belangrijke factor. Je kan je wenkbrauwen laten epileren, waxen en verven in een mooie, natuurlijke vorm en kleur.

WERKWIJZE BROW TREATMENT

Eerst zal ik kijken naar welke wenkbrauwvorm het beste bij jouw gezicht past. Ik analyseer de wenkbrauw die jij van nature hebt meegekregen en deze ga ik modelleren ook wel shapen genoemd. Ik volg daarbij de natuurlijke lijn. Voor het shapen van de wenkbrauwen maak ik gebruik van: epileren en/of waxen. Haartjes die te lang zijn worden met een schaartje bijgewerkt. De volgende stap is het verven met Refectocil of Intensive (gewone verf) voor een mooie natuurlijke kleur.

WERKWIJZE HENNA BROW TREATMENT

Ik begin met het mixen van de gewenste kleur henna poeder met rozenwater totdat er een gelijkmatige en smeuïge substantie ontstaat. Daarna zorg ik dat de wenkbrauwen schoon en vetvrij zijn, zodat de henna beter in de huid trekt. Hiervoor gebruik ik een wattenschijfje met Cleansing Tonic. Vervolgens breng ik de henna mix aan op de wenkbrauw. Eventuele imperfecties worden gecorrigeerd d.m.v. wattenstaafjes met Tint Remover. De mix heeft 15-20 min. nodig om in te werken, hierna wordt de overtollige henna mix verwijderd d.m.v. een warm vochtig wattenschijfje en kun je het eindresultaat bekijken in de spiegel!

HOUDBAARHEID HENNA

Het varieert per persoon hoe lang de henna verf blijft zitten, dit is ook afhankelijk van het reinigen en hoe vol de wenkbrauw van zichzelf is. Maar het kan tot 14 dagen op de huid zichtbaar blijven en tot 6 weken op de wenkbrauwhaartjes.

NAZORG

Het is belangrijk dat je de avond na de behandeling je wenkbrauwen niet schoonmaakt. Sowieso is het ‘t best om zo min mogelijk water te gebruiken. Ook huidverzorgingsmiddelen op oliebasis en scrubs en peelings laten de kleur eerder vervagen. Daarnaast is het beter om niet te veel in de zon of onder de zonnebank te gaan met henna.

VOORDELEN

Wenkbrauwen zijn ready tot go, niet meer dagelijks tekenen met potlood of poeder.
Tot 6 weken een mooie wenkbrauwkleur.
Duurzame, natuurlijke kleuring. Vervaagt niet.
Veilig en effectief.
Geurloos, vrij van ammoniak.

MAAK HIER JE ONLINE AFSPRAAK