Stralend mooi! Met permanente make-up voor de ogen

De ogen zijn de bikvangers van het gezicht. Eyeliner is de gemakkelijkste manier om de schoonheid van de ogen eruit te laten springen. Wil je een subtiel en natuurlijk resultaat of juist een wat meer nadrukkelijk resultaat? Alles is mogelijk! Jij hebt de volledige controle over je permanente eyeliner behandeling.
Jouw ogen wil ik laten opvallen, niet de make-up. Ik bekijk kritisch de vorm van jouw ogen en de oogopslag. Dan worden de mogelijkheden besproken voor een verbluffend resultaat. Ik breng permanente make-up voor de ogen aan in een kleur die perfect combineert met de kleur van jouw huid en iris. Door mij aangebrachte eyeliner laat je stralen en geeft je een prachtige natuurlijke expressie.

Voor wie is een permanente eyeliner geschikt?

In principe voor iedereen die een mooie eyeliner wil, maar zeker ook voor mensen die:

– Moeite hebben om de juiste oog make-up te vinden die de hele dag mooi blijft zitten zonder uit te lopen                                     – Mensen die een bril dragen en zelf niet zo goed meer een eyeliner kunen tekenen
– Weinig wimperhaartjes hebben, door pmu lijkt de wimperinplant dikker en voller
– Hooikoorts of tranende ogen hebben (je make-up blijft gegarandeerd zitten)
– Fanatiek sporten en ook tijdens zwembad- en saunabezoek er geweldig uit willen zien
– Een chemokuur moeten onder gaan (permanente make-up zorgt voor behoud van expressie)
– Allergisch zijn voor make-up, ik maak uitsluitend gebruik van hypoallergene pigmenten

Een kleine verandering en toch een wereld van verschil! Laat je ogen spreken met permanente make-up. Dát is het resultaat waar je bij mij gegarandeerd op kan rekenen.