Hyaluron Pen ( Filler zonder naald)

De nieuwe age-loving treatment zonder naald!

Met de hyaluron pen kunnen we meerdere zones aanpakken en behandelen, zo is de hyaluron pen perfect voor het natuurlijk opvullen van de lippen en rimpels!

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof welke de huid soepel en elastisch houdt, maar in de loop der jaren neemt deze af waardoor de lippen steeds smaller worden en we meer rimpeltjes krijgen. Door weer hyaluronzuur in de huid te brengen word de huid weer strakker en de lippen voller.

De hyaluron pen is zonder naald, en wordt op de huid geplaats waar we het hyaluron inbrengen met een luchtdruk pen. Op deze manier verspreid het hyaluron zich mooi.

In de salon werk ik alleen met tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur. Het is daarom uitermate geschikt voor het gelaat, met de hyaluron pen is het de perfecte behandeling om op een natuurlijk & veilige manier rimpels tegen te gaan en mooie volle lippen te krijgen!

– In één behandeling weer een frisse en jonge uitstraling                                                                                                                       – Het natuurlijke karakter en de vorm van het gezicht blijven behouden
– Gegarandeerd veilige behandeling

Welke rimpels worden behandeld met fillers?

De rimpelzones die voor een filler behandeling in aanmerking komen zijn:

– Lippen opvullen
– Rokerslijntjes
– Marionetlijnen
– Neus-lippenplooi

Rond je dertigste wordt je huid door veroudering minder elastisch. Ook met hormonen, zon en roken zijn belangrijke oorzaken. De natuurlijke hoeveelheid hyaluronzuur neemt af, waardoor de huid minder vocht en vet vasthoudt.
Tijdelijke fillers herstellen het natuurlijke volume en vervagen rimpels. Ik streef naar een optimaal resultaat: een frisse en vriendelijke maar bovenal natuurlijke uitstraling.

Lippen opvullen

Met het verstrijken van de jaren verliezen de lippen hun volume. Ze worden dunner en smaller waardoor ze kunnen vervormen tot streepjes en een strenge en harde uitstraling ontstaat. Met een filler krijg je jouw jeugdige volle lippen weer terug.

Rokerslijntjes

Verticale lijnen op de bovenlip worden ook wel rokerslijntjes genoemd. Ook niet-rokers kunnen ze krijgen door het veelvuldig tuiten van de lippen. De lijntjes worden dieper naarmate je ouder wordt waardoor je gezicht er strenger uit kan zien dan je zou willen.

Marionetlijnen

Je ontkomt er niet aan: de lijnen die je mondhoeken als het ware naar beneden trekken. Ze worden ook wel marionetlijnen genoemd en lopen van de mondhoeken naar de onderkaak/kin. Ze ontstaan ook als iemand in korte tijd veel is afgevallen.

Neus-lippenplooi

De neus-lippenplooien lopen van de neusvleugels naar de mondhoeken en worden ook wel de nasolabiale lijnen genoemd. Met name door veelvuldig lachen worden ze dieper en dus meer zichtbaar. Soms zitten ze er al op jonge leeftijd, volumeverlies en zwaartekracht doen de rest.

Wat je moet weten over fillers

Een tijdelijke filler herstelt het natuurlijke volume van de huid waardoor rimpels vervagen. Voorheen werden fillers gebruikt om de natuurlijke lichaamsvorm te herstellen na een chirurgische ingreep. Tegenwoordig kennen ze vooral een cosmetische toepassing om veroudering tegen te gaan.

Het bestanddeel dat het volume herstelt heet hyaluronzuur, een biologisch afbreekbaar molecuul dat na enkele maanden vanzelf uit het lichaam verdwijnt.

Een filler is dus een tijdelijke volume boost die in uiterst kleine hoeveelheden en sterk verdund wordt ingebracht. Hierdoor is een mooie en natuurlijke uitstraling gegarandeerd.

Rimpels vervagen of verdwijnen zelfs helemaal als gevolg van een behandeling. Direct na de behandeling begint de filler te werken en zijn rimpels verzacht of zelfs helemaal verdwenen. Na twee weken is het effect maximaal omdat eventuele (lichte) zwellingen dan verdwenen zijn. Ook de huid wordt steeds gladder. De rimpeldiepte vermindert doorgaans met 85 tot 95%!

De fillers waar ik mee werk is gemaakt van hyaluronzuur en volledig biologisch afbreekbaar.
De fillers zijn al jaren op de markt en inmiddels is er veel wetenschappelijk onderzoek naar verricht. Wereldwijd zijn er miljoenen cosmetische ingrepen mee uitgevoerd. De fillers zijn gegarandeerd veilig en geven het beste resultaat.

– Geweldig resultaat: cliënten vinden dat ze er 5 jaar jonger uitzien
– Resultaat houdt 8 tot wel 12 maanden aan (afhankelijk van het behandelde         gebied)
– Klanten voelen zich meer ontspannen, jonger en zelfverzekerder
– Behoud natuurlijke uitstraling
– Snelle behandeling
– Veilig: geen nadelige consequenties op lange termijn
– Vrijwel pijnloos door gebruik van de hyaluron pen.

Wat kan ik verwachten van een filler behandeling?

Een filler behandeling is snel en eenvoudig en duurt in totaal ongeveer 30 tot 60 minuten, afhankelijk van welke delen van het gezicht worden behandeld. Ik neem uiteraard wel de tijd voor je en leg vooraf in detail uit hoe de behandeling zal verlopen.

Ik breng vervolgens met de naald loze pen de vloeistof in onder het huidoppervlak. Dit gaat met een hoge druk, maar de behandeling is zo goed als pijnloos.

Na de filler behandeling mag je geen warme draken en alcohol drinken. Ook mag je 78 uur niet in de zon of onder de zonnebank. Verder raad ik je aan om het eerste uur na de behandeling geen crème of make-up te gebruiken. Eventueel mag je wel een Arnica of een heparine crème gebruiken. Die kan je gewoon bij een drogisterij halen.

Het effect is direct na de behandeling zichtbaar en houdt ongeveer 4 maanden aan. Wanneer je het binnen die 4 maanden nog een keer behandeld blijft het resultaat zeker 12 maanden aan, afhankelijk van het behandelde gebied. Om het effect te behouden adviseer ik je een nieuwe behandeling te ondergaan.

Natuurlijk karakter

Ik vind het belangrijk dat het natuurlijke karakter van je gezicht behouden blijft. Je krijgt dus géén ‘plastic face’ en na de behandeling kun je de spieren in je gezicht op een natuurlijke manier bewegen.

 

Voor de eerste keer een filler behandeling?

Wanneer je voor de eerste keer een filler behandeling ondergaat kan je met 0,5ml een mooie volume correctie aanbrengen in de onder of bovenlip. Wil je 0.5ml over beide lippen verdelen, dan krijg je een mooi maar minimaal resultaat. Waarschijnlijk wil je er snel weer wat bij. Maar 0.5ml is een goede oplossing om te wennen en om te kijken hoe je de behandeling ervaart. Ook voor een oppervlakkige rimpel is 0.5ml heel geschikt. Veilig beginnen is altijd goed! Je kan na een paar dagen weer terug komen voor nog eens 0.5ml indien je toch wat meer resultaat wil hebben. Dit kan je blijven herhalen tot je jouw doel hebt bereikt.

Met 1ml verdeelt over beide lippen creëer je mooie natuurlijke lippen en zal je een mooi verschil zien. De meest gekozen en geadviseerde hoeveelheid om mee te beginnen. Voor de iets diepere rimpeltjes is 1ml ook erg geschikt.

Ga je voor een wat extremere verandering van de lippen, kies dan voor 1,5ml. Of wanneer je meerdere rimpeltjes hebt kan je dit tegelijk aanpakken.

Tarieven van de fillers

0,5ml € 119,-

1ml € 199,-

1,5ml € 359,-