Het kappersvak is een passie.

Het creëren van vormen en textuur. Altijd nieuwe technieken en nieuwe trends. Iedereen is uniek. Een creatie die bij u past, die bij u hoort.
Voor zover als mogelijk is maken we gebruik van natuurlijke ingrediënten. Een uitkomst voor mensen met allergie. Durf het aan, probeer en ervaar het. Laat je verrassen en beleef het concept zelf.
Kom langs om te kijken, voor informatie, maar vooral om het te beleven. Kwaliteit is waar het om gaat!

O’Right

Het juiste kapsel en de juiste haarkleur kunnen ervoor zorgen dat jou mooiste eigenschappen nog meer in het oog springen. Om dit te kunnen bereiken, kun je in onze salon terecht voor allerlei soorten behandelingen. Of je nou lang en dik haar hebt, fijn haar of krullen. Wij hebben de juiste kennis en producten om het kapsel te creëren wat perfect bij jou past.

Om voor jou het perfecte kapsel te creëren gebruiken wij de producten van O’Right. Voor man en vrouw is voor ieder haartype een geschikt product ontwikkeld. Op deze manier is er altijd een product wat bij jou past.

 Dit product bevat geen parabenen, sulfaten of siliconen. Het product is ecologisch gekeurmerkt en gebruikt hierbij bewust uitgekozen producten voor het haar. Voor elk haartype worden andere ingrediënten gebruikt met een andere geurbeleving. Ik heb voor O’right gekozen omdat het een kappersmerk is met kwaliteit voor natuurlijke producten voor intensieve verzorging en een mooie stylingslijn. Het product is fijn voor de hoofdhuid en verzorgd het haar heel goed. Ook heel geschikt voor mensen met hoofdhuidproblemen.

Alle shampoos zijn vrij van:

Sulfaten
DEA/MEA
Phtalaten
Kleurstoffen
Kunstmatige parfums
Natuurlijke hormonen
Parabenen

Schuimmiddel:

Combinatie van kokos-en tarwekiemolie. Onschadelijk voor het milieu, biologisch afbreekbaar. Zeer fijn schuim, gemakkelijk uit te spoelen. Laat geen residu achter. Mild foaming agent, hypoallergeen en niet irriterend

Laura van Wijk

Mr. Teppemastraat 23
6871 GL Renkum

06-12526598

Prins Bernhardlaan 34
3901 CC Veenendaal

Openingstijden Renkum:

Maandag: 08.30 tot 20.00 uur
Dinsdag: 8.30 tot 20.00 uur
Vrijdag: 8.30 tot 18.00 uur

Openingstijden Veenendaal:

Woensdag: 8.30 uur tot 20.00 uur
Donderdag: 8.30 uur tot 18.00 uur
Zaterdag: 8.30 uur tot 18.00 uur