Training voor de hyaluron pen (filler zonder naald)

Heb je interesse in huidverzorging? Dan heb je mogelijk al eens gehoord van hyaluron. Dit ingrediënt wordt veel toegepast in crèmes om tekenen van het ouder worden te verminderen, zoals een slappe huid en fijne lijntjes. Je kunt hyaluron echter op een veel effectievere manier inzetten, namelijk door te werken met een hyaluron pen. Dit is een pen waarmee je onder druk hyaluron kunt aanbrengen in de huid. Deze methode is effectief en veilig. Ik leer je er graag alles over in deze hyaluron pen training.

Wat is PhInjection?

PhInjection is een techniek waarmee onder druk hyaluronzuur (hyaluron) in de huid kan worden gebracht. Dit vindt plaats door middel van de speciaal ontworpen PhInjection hyaluron pen, welke door zijn speciaal ontworpen ampul met micro-openingen, ultrafijne stroom aan vloeistof genereert, die door de huid kan dringen. Het wordt als niet-invasief beschouwd omdat het er geen gebruik wordt gemaakt van naalden.

De PhInjection hyaluron pen werkt als een filler, maar dan zonder naald.

Hyaluron Pen ( Filler zonder naald)

De nieuwe age-loving treatment zonder naald!

Met de hyaluron pen kunnen we meerdere zones aanpakken en behandelen, zo is de hyaluron pen perfect voor het natuurlijk opvullen van de lippen en rimpels!

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof welke de huid soepel en elastisch houdt, maar in de loop der jaren neemt deze af waardoor de lippen steeds smaller worden en we meer rimpeltjes krijgen. Door weer hyaluronzuur in de huid te brengen word de huid weer strakker en de lippen voller.

De hyaluron pen is zonder naald, en wordt op de huid geplaats waar we het hyaluron inbrengen met een luchtdruk pen. Op deze manier verspreid het hyaluron zich mooi.

Er wordt alleen gewerkt met tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur. Het is daarom uitermate geschikt voor het gelaat, met de hyaluron pen is het de perfecte behandeling om op een natuurlijk & veilige manier rimpels tegen te gaan en mooie volle lippen te krijgen!

  • In één behandeling weer een frisse en jonge uitstraling
  • Het natuurlijke karakter en de vorm van het gezicht blijven behouden
  • Gegarandeerd veilige behandeling
Voordelen hyaluron pen

Veel mensen zien op tegen fillers, omdat daarbij naalden worden gebruikt. Met de hyaluron pen omzeil je dit probleem en zul je meer klanten kunnen overtuigen van de voordelen van de hyaluron pen. In plaats van met een naald wordt onder druk het hyaluronzuur onder de huid gebracht, in enkel de bovenste lagen van de huid, waardoor het veilig is en wettelijk toegestaan voor schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten. Je kunt met de hyaluron pen o.a. de lippen meer volume geven, de neuslippenplooi verminderen, de wangen opfrissen en contourverbetering van het gezicht bereiken.

Naaldvrije injectiesystemen worden voornamelijk gebruikt in de geneeskunde en farmacie. Vanwege al zijn voordelen was het gewoon een kwestie van tijd wanneer dit naaldvrije systeem toegepast zou worden voor cosmetische behandelingen.

Met deze techniek kunnen drie soorten behandelingen worden uitgevoerd: het gladmaken van de nasolabiale plooien, het gladmaken van marionet lijnen en het vergroting van het lipvolume.

Wat is hyaluron?

Hyaluron ook wel hyaluronzuur genoemd, komt van nature voor in ons lichaam, onder andere in de huid. Hier speelt het een belangrijke rol in de wondgenezing, maar het heeft ook de unieke eigenschap dat het tot wel 1000 keer zijn gewicht in vocht kan vasthouden. Daarom mogen we dit stofje een kanjer in hydratatie noemen. Het helpt de huid om haar volume en veerkracht te behouden. Bij het ouder worden vermindert de aanmaak van hyaluronzuur en het wordt eveneens sneller afgebroken door ons lichaam. Dit leidt tot een slappere huid en rimpels.

Met PhInjection hyaluron pen kan dit worden gecompenseerd en kan de huid fris en veerkrachtig worden gehouden

Inhoud opleiding hyaluron pen

In deze opleiding hyaluron leer je wat hyaluron is en wat de diverse functies en eigenschappen ervan zijn. We gaan in op de soorten hyaluron, de toepassingen van de hyaluron pen en de werking van de pen. Je maakt kennis met de benodigde producten en materialen voor professionele behandelingen met de hyaluron pen. Uiteraard word je ook ingelicht over de contra-indicaties.

Na een demonstratie van een behandeling leer je om zelf hyaluron behandelingen uit te voeren onder de begeleiding van een expert op dit gebied.

Je wordt perfect voorbereid op de praktijk met onder meer advies over de intake van je klanten, nazorginstructies en prijzen.

Craft Master

Naast de 1 daagse live workshop, krijgen de deelnemers 3 maanden begeleiding via de Craft Master Applicatie en toegang tot de PhInjection Online Course.

De App is het online leer en werkboek (met theorie, foto en video materiaal). Via de app dienen tevens foto’s van modellen (voor en na) te worden ge-upload, waarop door de master gepersonaliseerd feedback wordt gegeven (1 op 1). Op deze manier ontwikkel je stap voor stap je PhInjection vaardigheden.

Kosten

De totale kosten van de opleiding bedragen € 2.350,- (exclusief BTW) *. Hierbij zijn inbegrepen: de PhInjection Starters Kit, 3 maanden real-time ondersteuning door Master Technician en toegang tot de Craft Master Applicatie (theorie, foto-materiaal, video-materiaal).

PHINJECTION WORKSHOP

1 DAG LIVE WORKSHOP
3 MAANDEN REAL-TIME SUPPORT
PHINJECTION STARTER KIT
PhInjection Pen​
7 x Adapter and Ampules
6 Fillers x 1,5 ml
Aftercare Wipes
Sterile Material
Tweezers
DOORGROEIMOGELIJKHEDEN

Prijs: € 2.350 excl. BTW

Data en Locaties

7 juli 2019 Rotterdam

1 september Renkum

Aanmelden

Aanmelding voor een training kan plaatsvinden door het invullen van het contact formulier, een appje sturen, bellen of een mail sturen. Wij zullen daarna spoedig contact met u opnemen.