Training voor de hyaluron pen (filler zonder naald)

Heb je interesse in huidverzorging? Dan heb je mogelijk al eens gehoord van hyaluron. Dit ingrediënt wordt veel toegepast in crèmes om tekenen van het ouder worden te verminderen, zoals een slappe huid en fijne lijntjes. Je kunt hyaluron echter op een veel effectievere manier inzetten, namelijk door te werken met een hyaluron pen. Dit is een pen waarmee je onder hoge druk hyaluron kunt aanbrengen in de huid. Deze methode is effectief en veilig. Ik leer je er graag alles over in deze hyaluron pen training.

Hyaluron Pen ( Filler zonder naald)

De nieuwe age-loving treatment zonder naald!

Met de hyaluron pen kunnen we meerdere zones aanpakken en behandelen, zo is de hyaluron pen perfect voor het natuurlijk opvullen van de lippen en rimpels!

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof welke de huid soepel en elastisch houdt, maar in de loop der jaren neemt deze af waardoor de lippen steeds smaller worden en we meer rimpeltjes krijgen. Door weer hyaluronzuur in de huid te brengen word de huid weer strakker en de lippen voller.

De hyaluron pen is zonder naald, en wordt op de huid geplaats waar we het hyaluron inschieten met een luchtdruk pen. Op deze manier verspreid het hyaluron zich mooi.

Er wordt alleen gewerkt met tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur. Het is daarom uitermate geschikt voor het gelaat, met de hyaluron pen is het de perfecte behandeling om op een natuurlijk & veilige manier rimpels tegen te gaan en mooie volle lippen te krijgen!

  • In één behandeling weer een frisse en jonge uitstraling
  • Het natuurlijke karakter en de vorm van het gezicht blijven behouden
  • Gegarandeerd veilige behandeling
Bij Beauty by Laura worden uitsluitend trainingen in kleine groepen gegeven zodat de aandacht en tijd optimaal benut wordt
Voordelen hyaluron pen

Veel mensen zien op tegen fillers, omdat daarbij naalden worden gebruikt. Met de hyaluron pen omzeil je dit probleem en zul je meer klanten kunnen overtuigen van de voordelen van de hyaluron pen. In plaats van met een naald wordt onder hoge druk het hyaluronzuur onder de huid gebracht, in enkel de bovenste lagen van de huid. Je kunt met de hyaluron pen o.a. de lippen meer volume geven, de neuslippenplooi verminderen, de wangen opfrissen en contourverbetering van het gezicht bereiken. Ook hoef je voor deze behandeling geen artsen opleiding te volgen. En je hoeft ook geen arts meer in te huren om je klanten blij te maken.

Inhoud opleiding hyaluron pen

In deze opleiding hyaluron leer je wat hyaluron is en wat de diverse functies en eigenschappen ervan zijn. We gaan in op de soorten hyaluron, de toepassingen van de hyaluron pen en de werking van de pen. Je maakt kennis met de benodigde producten en materialen voor professionele behandelingen met de hyaluron pen. Uiteraard word je ook ingelicht over de contra-indicaties. Na een demonstratie van een behandeling leer je om zelf hyaluron behandelingen uit te voeren onder de begeleiding van een expert op dit gebied. Je wordt perfect voorbereid op de praktijk met onder meer advies over de intake van je klanten, nazorginstructies en prijzen.

Training in een kleine groep

Bij Beauty by Laura worden uitsluitend  trainingen in kleine groepen gegeven zodat de aandacht en tijd optimaal benut wordt.

De cursusdagen duren altijd 1 dag incl. lunch, waarin we in de ochtend de theorie behandelen en in de middag een model gaan behandelen. U moet ZELF voor het model zorgen.

Wat leer je tijdens deze training

– Wat is hyaluron?
– Soorten hyaluron
– Toepassingen
– Contra-indicaties
– Producten en materialen
– Werking hyaluron pen

– Demonstratie hyaluron pen
– Behandelingsmethode
– Praktijk hyaluron pen
– Nazorginstructies
– Ontvangen en intake klanten
– Prijzen berekenen
Certificaat

Aan het einde van de training ontvang je een certificaat van deelname. Daarna zal je gedurende een periode van 1 maand (verplicht) via de applicatie IRI Expert, 3 foto’s van je eigen modellen (voor en na) in moeten sturen om een certificaat voor IRI-Expert te ontvangen! En daar mag je trots op zijn! Want deze methode wordt steeds meer door de injectables artsen gebruikt!

Matriaal

Géén investering vereist.

Je bent niet verplicht om een pen aan te schaffen om te kunnen deelnemen aan deze training. Deze training kan je ook eerst volgen om te kijken of het echt iets voor je is. Wil je wel gelijk van start na je training kan je wel een startpakket aanschaffen. Geef dit aan voor de training.

 

Kosten

Training €600,-

Startpakket €2300,-

Het  startpakket bevat:

  • IRI pen luxe uitvoering
  • 6ml Vitten plus (mesotreatment)
  • 3ml  E.P.T.Q hyaluronzuur
  • 10x fillers