Met permanente wenkbrauwen voel jij je altijd mooi!

Wenkbrauwen zijn het meest bepalende kenmerk van je gezicht. Ze omlijsten je gezicht, benadrukken je ogen en accentueren je expressie. Met permanente wenkbrauwen zijn wenkbrauwpotloden en poeders verleden tijd. Permanente make-up wenkbrauwen is een uitkomst voor iedereen die niet tevreden is met zijn eigen wenkbrauwen. Met permanente wenkbrauwen weet je zeker dat je wenkbrauwen goed zitten.

Droom jij ook van fantastische wenkbrauwen?

Beauty by Laura geeft je de wenkbrauwen van je dromen. In deze tijd willen veel mensen volle, natuurlijk ogende wenkbrauwen. Vanuit Azië is de populaire techniek microblading overgewaaid. Via kleine krasjes, wordt haartje voor haartje de wenkbrauw opgebouwd. Hiervoor wordt pigment gebruikt en het resultaat oogt heel natuurlijk De wenkbrauwen gaan 1-2 jaar mee. Wil je nooit meer bijtekenen? Laat ze dan jaarlijks  updaten.  Pas op bij de keuze van je behandelaar. Bijvoorbeeld door te checken of ze een vergunning hebben van de GGD, lid zijn van de NSGP en natuurlijk of ze veel ervaring hebben met de behandeling. Bij Beauty by Laura ben je daarvan verzekerd.

De Behandeling

Voorafgaand aan de behandeling vindt een vrijblijvend consult plaats waarin ik je van alle informatie zal voorzien.

Hoeveel behandelingen zijn nodig? 

Voor deze behandeling zijn er in principe  twee afspraken nodig. In de eerste bepalen we de vorm en worden je wenkbrauwen aangebracht. Zes weken later kom je terug om ze verder te perfectioneren. Maar bij voorkeur doe ik alle nieuwe pigmentaties in drie behandelingen. Het mooiste resultaat wordt namelijk verkregen door laagje over laagje pigment in te brengen. Alleen met meerdere behandelingen kan er veel meer nuance in kleur en intensiteit worden gelegd dan dat de lijn er diep en compact in één keer wordt ingezet.

Touch Up

Wil je je wenkbrauwen houden? Laat ze dan jaarlijks updaten.

Voor wie is Microblading geschikt?

In principe voor iedereen die vollere wenkbrauwen wil, maar zeker ook voor mensen die:

– weinig tot geen eigen wenkbrauwhaartjes hebben
– een natuurlijk resultaat wensen
– lijden aan alopecia
– littekens in de wenkbrauwen hebben

maak hier online je afspraak