Microblading

Microblading is een revolutionaire techniek waarbij semi-permanente make-up handmatig wordt aangebracht op de wenkbrauwen.

Met behulp van flinterdunne naaldjes in de vorm van een mesje, worden één voor één lijntjes in de vorm van haartjes aangebracht met natuurlijke pigmenten in de huid. Deze haartjestechniek geeft mooie en “natuurlijke look” aan je wenkbrauwen. Dus zou u graag vollere wenkbrauwen willen die er natuurlijk uitzien? Microblading is uw oplossing!

In de techniek Microblading zit erg nogal veel verschil in, ik beloof klanten het meest natuurlijke resultaat.

Microshading (combinatie techniek)

Microshading is een behandeling waarbij ik 2 technieken combineer. Dit zijn de Microblading haartjes techniek en de poeder techniek.

Met enkel hairstrokes kan je niet altijd genoeg opvulling bieden en daardoor is deze techniek ideaal. Ik zet tussen de haartjes nog wat schaduw om zo meer opvulling te bieden. Dit kan zeer naturel of zeer intens.

Ombré wenkbrauwen (poedertechniek)

Dankzij de shading-techniek worden prachtige wenkbrauwen gecreëerd met een poedereffect finish, welke perfect bij uw gezicht passen. Zeer geschikt voor de vettere huid met grove poriën.

Ombre brows zijn erg subtiel, dus niet zo opvallend als u zou denken. De wenkbrauw begint licht bij de aanzet en wordt steeds donkerder naar het uiteinde toe. De Ombré Brows zijn, in tegenstelling tot de 3D Hairstroke techniek, geschikt voor ieder huidtype. Met deze prachtige techniek creëer ik super volle strakke wenkbrauwen of zachte natuurlijke wenkbrauwen. Alles is mogelijk!

Poeder wenkbrauwen

Deze techniek van Semi Permanente make-up die wordt toegepast, wordt gezien als de meest gangbare techniek voor iedereen. De voordelen van deze techniek worden met behulp van de schaduwtechniek beschouwd als universeel. Het vereist veel minder vaak touch-ups, de kleur blijft langer mooi, verdwijnt langzamer, ziet er goed uit op de ouder wordende huid en is een goede keuze voor mensen met weinig natuurlijke wenkbrauw haren of mensen die een goede vorm van de wenkbrauwen missen. Zeer geschikt voor de vettere huid met grove poriën