06 125 265 98 info@beautybylaura.nl
Kaaklijn verstrakken

Wanneer we ouder worden is dit helaas te zien aan onze huid. De huid ziet er dof uit en gaat vaak meer lijnen en rimpels tonen.

Ook hebben we vaak last van een verslapping in de kaaklijk. Gelukkig bij Beauty by Laura kunnen we dit verhelpen en komt er geen operatie aan te pas.

Ik maak gebruik van de meeste innovatieve behandelingen op het gebied van huidverjonging en verbetering! Hiervoor is Lypolyse behandeling de oplossing. Vrij wel pijnloos en snel resultaat!

Lypolyse behandeling

Tijdens deze behandeling wordt er een vet oplosser in uw huid gesluist. Deze stof is van nature al aanwezig in uw lichaam, wat ervoor zorgt dat deze direct wordt geaccepteerd door uw huidweefsel en hierdoor geen enkele schade kan aanrichten.

Door het insluisen van de oplosser gaat uw lichaam aan de slag om het vet losser te maken en af te voeren. Waardoor de kaaklijn weer mooi en strak wordt. Dit gebeurd in een hoog tempo. Denk hier aan een verbeterde huidstructuur, een frisse uitstraling, maar vooral verjongend!

Voor- en nazorg bij Lypolyse

U hoeft nergens rekening mee te houden voordat u deze behandeling ondergaat. Wat ik voorafgaande aan de behandeling zal doen is een intakegesprek. Tijdens dit gesprek kunt u mij alle vragen stellen en worden de verwachtingen besproken. Na de behandeling kan de huid iets roze zijn en kan er een enkel klein blauw plekje ontstaan. 

 

Aantal behandelingen

Voor deze behandeling heb je minimaal 2 sessies nodig wanneer je voor het eerst komt behandelen. Er zit 14 tot 21 dagen tussen deze behandelingen. Het advies is om deze behandeling elke twee jaar te herhalen om een optimaal resultaat te behouden.

Tarieven

Per sessie 

 

€ 150,-

Neem contact met mij op

5 + 4 =