06 125 265 98 info@beautybylaura.nl

Dit is één van de meest gestelde vragen bij het overwegen van permanente make-up, vakterm PMU. Of het pijnlijk is, is per persoon verschillend. De één is gevoeliger dan de ander. Helemaal gevoelloos is permanente make-up niet, maar het wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. Uiteraard speelt de werkwijze van diegene die de permanente make-up zet ook een belangrijke rol.

Ik heb inmiddels bij honderden vrouwen permanente make-up mogen zetten en er zijn zelfs vrouwen die tijdens mijn behandeling in slaap vallen.

PIJN BIJ PERMANENTE MAKE-UP

Maar wat voel je dan? De meeste mensen ervaren het als een beetje een prikkelend gevoel, alsof je met een elektrische tandenborstel over de huid gaat. Het te behandelen gebied verschilt ook. Over het algemeen wordt het inkleuren van de lippen als gevoeliger ervaren dan eyeliner of wenkbrauwen.

De techniek zorgt ook voor wat verschil in sensatie, bijvoorbeeld bij microblading worden kleine krasjes in je wenkbrauwen gezet en bij Ombré gebruiken we de schaduwtechniek door met een dunne naald de huid met zachte druk te pigmenteren. De minst gevoelige behandeling is het zetten van de wenkbrauwen.

Ontspannen permanente make-up

Om je zoveel mogelijk te laten ontspannen, lig je op een comfortabel bed met een heerlijk warme deken en stoelverwarming als je het snel koud hebt. Ook mag je, je eigen muziek uitkiezen als dat je helpt of gewoon genieten van de radio.

Vervolgens bepalen we de vorm van je permanente make-up en de kleur. Voordat ik begin, breng ik een verdovende zalf aan. Zelf kan je vooraf aan de behandeling eventueel paracetamol innemen (geen aspirine). Ik vertel je tijdens de behandeling wat ik doe, zodat je niet schrikt van aanrakingen of geluid.

Aan het einde van de behandeling kijken we samen naar het resultaat en breng ik op verzoek nog wijzigen aan. Iets meer, iets dikker of nog een andere kleurnuance.

Verzorging permanente make-up

Je krijgt van mij een instructie mee om je permanente make-up te verzorgen samen met de bijbehorende producten. De nabehandeling is niet pijnlijk, mits je niet over het behandelde gebied wrijft. Aangeraden wordt zachtjes te vegen.

 

Mijn belofte aan jou: prachtige permanente make-up waarmee je straalt!

 

Vrijblijvend en gratis adviesgesprek

Heb je interesse in permanente make-up, maar durf je niet of heb je vragen voor mij? Maak dan vrijblijvend een adviesgesprek. Dan kan ik je rustig uitleggen wat ik voor jou kan betekenen.

 

Liefs Laura