Micro Haar Pigmentatie

NOOIT MEER KAAL

Met micro haar pigmentatie.

MICRO PIGMENTATIE

DE OPLOSSING BIJ HAARUITVAL

Als man of vrouw kan haaruitval een pijnlijke ervaring zijn, ongeacht je leeftijd. Het kan niet alleen je zelfvertrouwen schaden, maar de eindeloze niet-succesvolle oplossingen kosten jaren verspilde tijd en geld.

Een van de grootste voordelen van haar pigmentatie is dat het niet alleen niet-invasief en niet-chirurgisch is, maar ook weinig tot geen doorlopend onderhoud vereist. En geen strikte levensstijl of dagelijkse beperkingen met zich meebrengt, waardoor je weer vrij en met zelfvertrouwen kunt genieten van het leven!

Wat is Micro Haar Pigmentatie

Micro Haar Pigmentatie is de ideale oplossing voor mensen die last hebben van haaruitval. 

Deze techniek wordt gebruikt bij zowel heren als dames die een natuurlijke haarlijn willen creëren.

Of het haar nu dunner wordt, de haarlijn terugtrekt of je last hebt van een vorm van alopecia, met deze behandeling hoef je je niet meer onzeker te voelen over je haarverlies.

.

Je hoeft niet meer bang te zijn dat je haarstukje niet goed zit, je haarvezelsray uitloopt in de regen of dat de kruin openwaait. Dit is allemaal verledentijd.

De stoppeltattoo blijft jarenlang mooi!

Steeds meer mensen kiezen voor Micro Haar Pigmentatie. Ik ben ook heel trots dat ik mensen mag helpen zich weer zelfverzekerd te voelen door een natuurlijke vorm van Micro Hair Pigmentatie te zetten.

SHAVED LOOK

Bij micro haar pigmentatie wordt met behulp van een verfijnde apparatuur, pigment in de hoofdhuid ingebracht. De ingebrachte pigment puntjes lijken op natuurlijke haarstoppels. Door deze techniek lijkt het net alsof je een goed onderhouden, kortgeschoren kapsel hebt. De shaved look is mogelijk voor degenen die steeds hun haar ongeveer op 1 mm lengte dragen en houden.

Bij deze behandeling wordt er een speciaal pigment gebruikt, waardoor het een natuurlijke look geeft en niet verkleurd naar het blauw of rood.

VERGROTEN HAARDICHTHEID

Deze behandeling is ideaal voor iedereen die de bestaande haardos optisch voller wil laten lijken. Vooral voor dames is dit een ideale oplossing. Bij deze behandeling wordt er een speciaal pigment gebruikt, waardoor het een natuurlijke look geeft en niet verkleurd naar het blauw of rood.

DIT IS WAT MENSEN ZEGGEN OVER BEAUTY BY LAURA

VOORDELEN VAN MICRO HAAR PIGMENTATIE

  • Creëer de ‘Shaven Look’
  • Kale plekken en hoofdhuid wordt minder zichtbaar
  • Al effectief na 1 behandeling
  • Uiterst vriendelijke behandeltechniek
  • Voor iedere gewenste haarkleur
  • Flexibele behandelmethode die je na jaren kunt aanpassen

Afhankelijk van hoeveel zones er gepigmenteerd moet worden, duurt de eerste behandeling voor 1 of 2 zones tussen de 1,5 en 2 uur, voor meer zones tussen de 3 en de 5 uur. De duur hangt in alle gevallen af van hoe het pigment ppakt in je huid en hoe kort het eigen haar is.
Beauty by Laura is GGD gecertificeerd waardoor je verzekerd bent van een veilige en hygiënische behandeling, met de juiste pigmenten en apparatuur.
Bij elke behandeling wordt een nieuwe steriele naald gebruikt, die na de behandeling wordt weggegooid.
De pigmenten die ik tijdens de behandeling gebruik zijn veilige professionele pigmenten die REACH goedgekeurd zijn. Ze hebben dus geen medische gevolgen.

Dit artikel betreft alle permanente make-up behandelingen van Beauty by Laura.
Wenkbrauwen (hairstrokes, microblading, ombrebrows (zacht geschaduwd), powderbrows (vol geschaduwd).
Eyeliners (standaard, wimperlijn, breed).
Haarpigmentatie
Permanente make-up en haarpigmentatie is voor veel mensen een spannende behandeling. Het is belangrijk dat er duidelijke informatie is over wat wel en wat juist niet mag. Lees deze voorzorg zorgvuldig door en volg de adviezen op. Zo komen we samen tot een goed en mooi resultaat.

Voorzorg instructies permanente make-up en haarpigmentatie
Zorg dat er wattenstaafjes, wattenschijfjes en tissues in huis zijn voor de nazorg van de behandelde huid. Het advies is om bij de behandeling van de eyeliner en diepvrieserwtjes in huis te halen.
Voor een behandeling dient rekening te worden gehouden met het volgende:
De verschillende letters staan voor de behandelingen waarop ze van toepassing zijn (EL=eyeliner, WB=Wenkbrauwen, MHP= Micro haarpigmentatie).
Maak geen gebruik van de zonnebank 2 weken voor de behandeling (EL/WB/MHP).
Het is aan te raden de haren te wassen voor de behandeling. Er mag zeker de eerste dagen geen water op de aangebrachte PMU komen (EL/WB/MHP).
Voor een shaving look is het belangrijk om het eigen haar zo kort mogelijk te scheren voor dat je naar de salon komt. Spoel het hoofd ook af (MHP)
Doe contactlenzen uit en draag een bril of neem een bril mee (EL).
24 uur voor de behandeling geen alcohol drinken (EL/WB/MHP).
24 uur voor de behandeling geen drugs gebruiken (EL/WB/MHP).
24 uur voor de behandeling geen aspirine, ibuprofen, slikken (paracetamol mag wel) (EL/WB/MHP).
Het liefst 5 dagen voor de behandeling geen bloedverdunners gebruiken (EL/WB/MHP).
Liever geen mascara op voor de behandeling, maar zeker geen waterproof (EL).
Wimperextensions moeten worden verwijdert 2 weken voor de behandeling (EL).
Geen botox behandelingen 2 weken voor of 2 weken na de permanente make-up (EL/WB).
Als er een ooglidcorrectie is uitgevoerd moet er minimaal 3 maanden tussen zitten voordat er permanente make-up aangebracht kan worden (EL).
Indien u bij een dermatoloog onder behandeling bent raadpleeg deze dan alvorens de behandeling te laten uitvoeren (EL/WB/MHP).
Indien u chemotherapie moet ondergaan raadpleeg dan eerst uw oncoloog (EL/WB/MHP).
Gebruik geen foundation voor de behandeling (EL/WB/MHP).
Zorg voor oppas voor uw kinderen, neem deze niet mee naar de behandeling (EL/WB/MHP).

Hoe lang haarpigmentatie blijft zitten is per persoon afhankelijk, bij de ene persoon pakt het pigment beter dan de ander. Dit heeft te maken met de celvernieuwing van de huid, het afweersysteem, de leeftijd, het huidtype en de mate van uv-staling waaraan de huid wordt blootgesteld. Ik stel stel dat je uit kan gaan van een effect van +_ 5 jaar voor het pigment iets lichter. De meeste komen eens per 3-5 jaar terug om bestaande permanente haarpigmentatie op te laten frissen, dit wordt een touch-up genoemd. Een touch-up bestaat doorgaans uit één behandeling maar afhankelijk van de persoon kan een nabehandeling nodig zijn.

Dit artikel betreft alle haaroigmentatie behandelingen van Beauty by Laura.

De nazorg van haarpigmentatie is erg belangrijk. Een goede genezing is van groot belang voor een goed resultaat. Wanneer de nazorg niet correct opgevolgd wordt zal het resultaat niet 100% zijn. Ik doe mijn uiterste best om een perfecte haarpigmentatie te zetten en heb jou daarvoor nodig om het optimale resultaat te krijgen.

Direct na de haarpigmentatie behandeling
Direct na de behandeling zal de hoofdhuid rood zijn, de roodheid zal na enkele uren, uiterlijk de volgende dag afnemen. Het pigment is nu nog erg donker. Schrik hier niet van, na één week is dit 30% tot 50% minder. De komende weken zal de kleur verzachten en een natuurlijk uiterlijk krijgen.

Krab eventuele korstjes er nooit af!
Doe je dit wel werkt dit nadelig voor het genezingsproces. Je trekt hiermee het pigment uit de huid en maakt het wondje weer open waardoor er minder pigment in de huid blijft zitten en er langer kans op infecties zal blijven bestaan.

Op de eerste dag direct wanneer je thuis komt, mag je de hoofdhuid 1 maal vluchtig afspoelen.

Haarpigmentatie nazorg gedurende de eerste 7 dagen

Raak de hoofdhuid niet met je vingers aan!
Het beste is om de hoofdhuid niet in te smeren maar aan de lucht laten drogen.
Zorg ervoor dat de gepigmenteerde huid niet nat wordt binnen twee dagen na de behandeling.
Niet in de sauna.
Niet in een zwembad.
Voorzichtig met sporten (niet overmatig zweten).
Draag geen helm of ander hoofddeksel gedurende de week na de behandeling
De eerste 4 uur na de behandeling geen alcohol nuttigen.
Geen korstjes afkrabben, i.v.m. ontstekingen en het lostrekken van het pigment.
Geen crèmes met fruitzuren en vitamine A gebruiken op de gepigmenteerde plaats.
Geen chemische peeling gedurende 6 maanden toepassen t.p.v de hoofdhuid.

Na volledige genezing van de haarpigmentatie
Maak tijdens het zonnen (ook zonnebank) altijd gebruik van een Sun block (factor 30 of hoger) dit is beter voor je huid en beschermt de pigmentatie tegen UV straling.
De Tweede behandeling dient plaatst te vinden tussen de 1 en 4 weken na de eerste behandeling.

VEELGESTELDE VRAGEN

Micro pigmentatie van de hoofdhuid (ook bekend als SMP of MHP) is de nummer 1 behandeling voor mensen met haaruitval.
Een vorm van medische tatoeage waarbij natuurlijk pigment strategisch wordt aangebracht in de dermale laag van de hoofdhuid om de illusie van kleine haarzakjes (stoppeltjes) te wekken.
Indien toegepast door een getrainde specialist, zal deze procedure de geschoren hoofdlook perfect nabootsen, en daarom is dit een voorkeursbehandeling bij uitstek voor haaruitval

Micropigmentatie van de hoofdhuid, ook wel haartatoeage genoemd, kan veel verschillende resultaten opleveren. Van het creëren van de illusie van een dikker uitziende haardos, het herstellen van een teruggetrokken haarlijn, het verhullen van dunner wordende of kale plekken, en zelfs het camoufleren van littekens.
Haarpigmentatie ziet eruit als veel kleine stipjes met pigment die op de hoofdhuid in en rond de haarlijn worden aangebracht om het gewenste resultaat te bereiken.

Ja, Micropigmentatie van de hoofdhuid ziet er natuurlijk uit! Er worden gespecialiseerde pigmenten en apparatuur gebruikt, die zijn ontworpen om het uiterlijk van natuurlijke haarzakjes na te bootsen. Het pigment wordt aangepast aan je bestaande haar- en huidskleur. De behandeling wordt aangepast naar het gewenste resultaat; vollere haardos, geschoren uiterlijk of camouflage van littekens.

Ja dat kan! Met haarpigmentatie ben ik in staat om een haarlijn en stijl die bij je past volledig aan te passen. Ik zal tijdens een uitgebreide intake bespreken wat belangrijk voor je is en welke gewenste resultaten je hoopt te bereiken. Voordat je met je haarpigmentatie-sessies begint, weet je precies wat haalbaar is en hoe je het eindresultaat mag verwachten.

Dit kan bij iedereen verschillen. Gemiddeld duurt een behandeling tussen de 2-4 uur, afhankelijk van de mate van haarverlies en welke behandeling. De eerste behandelingen zijn meestal langer dan de tweede en derde, omdat bij de eerste behandeling het meeste wordt gezet. Bij de tweede en derde behandeling ga ik het echte detail en 3D effect toepassen.

Ja, micropigmentatie van de hoofdhuid is zeer effectief bij het camoufleren van veel verschillende soorten littekens, waaronder haartransplantatie en littekens van ongevallen.

Het is mogelijk dat het pigment na enige tijd en blootstelling aan de zon langzaam lichter wordt. Het kan nodig zijn om de kleur bij te werken na verloop van tijd. Blootstelling aan de zon en huidtype kunnen een effect hebben op de tijd tussen de nodige aanpassingen, maar dit kan een kwestie van jaren zijn. Ook kan er bijgewerkt worden of meer dichtheid toegevoegd worden als je in de toekomst meer haarverlies ervaart.

Haarpigmentatie is een vorm van permanente cosmetische tatoeage, maar in tegenstelling tot traditionele tatoeages, is het gespecialiseerde pigment ontworpen om de beoogde kleur te behouden.
Het pigment mag alleen lichter worden en niet verkleuren naar blauw, groen of paars na verloop van tijd.
Het verschil is dat er gespecialiseerde pigmenten gebruikt worden die alleen zijn ontworpen voor hoofdhuid-micropigmentatie (SMP of MHP).

Haarpigmentatie is een permanente behandeling en is alleen volledig verwijderbaar door gebruik van een laser. Na verloop van tijd kan je haarkleur echter vervagen tot een lichtere tint, afhankelijk van verschillende factoren, waaronder levensstijl en blootstelling aan de zon. De meesten laten een nabehandeling doen na 3-5 jaar, om je haarkleur weer echt tot leven te brengen!

Na je haarpigmentatie behandelingen is het erg belangrijk om goed voor het behandelde gebied te zorgen voor een succesvol resultaat op lange termijn.
Ik raad het gebruik van een goede kwaliteit zonnebrandcrème aan wanneer je in de zon gaat. Dit met een spf 30 of 50. Ook kan je wanneer je echt in de zon bent een pet of muts dragen. Deze kleine maatregelen zullen helpen om het uiterlijk van je haartatoeage te behouden.

Ik kan niet garanderen dat je niets voelt, omdat sommige delen van de hoofdhuid gevoeliger zijn dan andere. Je kunt de behandeling bijvoorbeeld meer voelen in de tempelgebieden dan in de kruin.
De meeste van mijn klanten merken op dat, hoewel ze wat ongemak ervaren tijdens de behandeling, het zeker draaglijk is en niet zo pijnlijk als het zetten van een traditionele tatoeage.
Wanneer je een cijfer moet geven over de pijn en 0 is geen pijn en 10 heel veel pijn ligt deze behandeling tussen de 1 en 3

Een van de voordelen van haarpigmentatie is dat je jouw dekking kunt aanpassen als je in de toekomst meer haarverlies ervaart. Hetzelfde geldt als je merkt dat je in bepaalde gebieden meer dichtheid of dikte wilt toevoegen.
Sommigen besluiten ook om uiteindelijk hun hele hoofdhuid te bedekken, waardoor ze een geheel nieuwe haarlijn creëren, wat ook haalbaar is!
Het voordeel van haarpigmentatie is niet alleen de directe impact op je zelfvertrouwen en uiterlijk, maar ook de flexibiliteit op lange termijn die het je kan bieden, met doorlopende opties, afhankelijk van de hoeveelheid haarverlies die je in de toekomst kunt ervaren.

Wil je weten hoeveel zones voor jouw pigmentatie het mooiste zou zijn? Stuur me dan een appje met een duidelijke foto van de voorkant, de zijkanten, de achterkant en de bovenkant. Deze foto’s kan je sturen naar 06-12526598

Tarieven Haarpigmentatie

De kosten voor micropigmentatie van de hoofdhuid zijn afhankelijk van het patroon van haarverlies, de grootte van het hoofdhuidgebied dat moet worden bedekt en of je littekens op de hoofdhuid hebt.

De micro haar pigmentatie tarieven variëren van € 395,- voor 1 zone tot € 2765,- voor het gehele hoofd.

Voor alle behandelingen zijn er minimaal 3 sessie nodig. Dit zit in de prijs inbegrepen. Er komen dus geen extra kosten bij.

De haarpigmentatie behandeling kun je ook in termijnen betalen. Hiervoor kan je heel eenvoudig online een aanvraag indienen bij Cosmetic Finance.