Over Laura

Hoi allemaal

Eerst even voorstellen,,

Voor wie mij kennen weten dat ik echt een bezig bijtje ben. Zowel privé als in mijn werk doe ik veel leuke dingen..

Zo ga ik samen met mijn 2 hondjes Max en Tonny vaak wandelen, gezellig met de camper op pad en doe ik met Tonny aan agility.

Op de middelbare school wist ik al snel dat ik iets met uiterlijke verzorging wilde doen. Ik ben toen begonnen als kapster wat ik altijd met heel veel plezier heb gedaan, maar een Beautysalon trok mij ook heel erg aan en heb ik de opleiding voor schoonheidsspecialisten ook gevolgd.

Dit was de opzet naar de permanente make-up. Steeds meer mensen vroegen aan mij of ik dat ook deed, dus ben ik de opleiding bij Irma Hulscher gaan doen en sinds 2016 zet ik permanente make-up. Hierna heb ik nog veel masterclasses gevolgd om zo alle nieuwe dingen bij te houden.

Na het zetten van de haarpigmentatie is niet alleen de persoon die het heeft ondergaan heel erg blij, maar ik ook. Het is zo mooi om te zien hoe mensen weer kunnen stralen door een kleine aanpassing..

Op de middelbare school is niet alleen die liefde voor uiterlijke verzorging ontstaan, maar ook mij “gevecht” met eten. Hier heb ik altijd een liefde / haat relatie mee gehad.

Ik ben niet altijd slank geweest...

De reden waarom ik doe wat ik doe, heeft allemaal te maken met mijn persoonlijke ervaring. Op dit moment ben ik slank en fit, maar dat is niet altijd zo geweest.

Als tiener was ik al onzeker over mijn figuur en op mijn dertiende begon ik voor het eerst met een dieet. Ik schaamde me voor mijn dikke lichaam en baalde ervan dat ik nooit mooie jurkjes kon dragen. Alleen het resultaat van al die lijnpogingen was dat ik alleen maar dikker werd. Elke keer dat ik weer een paar kilo extra op de weegschaal zag, kon ik wel door de grond zakken.

Flash forward naar X jaar later. Als dertiger was ik nog steeds niet blij met mijn lijf. Toen ik ook nog eens stopte met roken, rees mijn gewicht helemaal de pan uit. En dat terwijl ik dacht dat afvallen makkelijk zou zijn – ik had toch elk dieet al geprobeerd?

En ja daar viel ik ook elke keer een paar kilo mee af, maar daarna kwamen die kilo’s er weer bij plus iets extra's.

Echt van alles had ik geprobeerd... tientallen healing sessies, hypnose, verschillende programma’s en trajecten gevolgd, gestopt met emotie eten, waarschijnlijk elk dieet en afslankmiddel dat op de markt is. Ik heb zelfs een maagverkleining gehad.

Maar dat vreet saboteurtje nooit echt onder de duim kunnen krijgen.

Nu ervaar ik ineens een soort van innerlijke rust omtrent eten en heb ik geen wilskracht en discipline meer nodig om suiker/junkfood te laten staan.

Nu koop ik eten in de gewone supermarkt, zet ik gewoon lekkere en vooral makkelijke maaltijden op tafel zonder dat ik eerst naar 6 winkels moet gaan  voor 20 ingrediënten

Zelfs af en toe snoepen mag, maar daar heb ik helemaal geen zin meer in hahaha

Dus geen speciale diëten meer voor mij

De Wow, Pow en boost betekent dus niet moeilijk doen met gekke diëten. We gaan weer terug naar de basis om blijvende resultaten te bereiken.

Daardoor besloot ik Slimmer Slank op te zetten. Vanuit passie help ik nu andere vrouwen om op een makkelijke manier een aantal kilo’s blijvend af te slanken. Het helpen om mensen weer blij en gezond te krijgen is echt super om te doen. Ik krijg hier zoveel voldoening van… De mensen die het programma volgen zijn super enthousiast, ik krijg vaak een berichtje van iemand hoe het gaat en dan is mijn dag weer helemaal goed. Het is fijn om samen met andere leuke recepten te delen en andere mensen weer te stimuleren. Door alle leuke reacties is het voor mij echt weer een feestje om iedereen te kunne helpen

MIJN MISSIE

Mijn missie is om vrouwen te laten stralen. Alle vrouwen mogen gezien worden, ook jij! Door mijn werk kom ik met bijzondere mensen in aanraking. Ik vind het erg interessant om met en voor deze vrouwen te werken. Vrouwen zijn over het algemeen bescheiden en durven niet alles. Maar ze zijn prima in staat om te weten wat ze willen! Ik wil jou graag ondersteunen bij waar ik goed in ben: het maken van mooie wenkbrauwen en eyeliners! Op die manier probeer ik jou te motiveren om jezelf goed te laten shinen!

KWALITEIT GEWAARBORGD

Ook ben ik lid van de Nederlandse Stichting voor Geregistreerde PMU-specialisten (NSGP). De NSGP is opgericht om de consument te helpen bij het vinden van een gediplomeerde specialist van permanente make-up (PMU) en is een keurmerk dat de kwaliteit van de behandelingen waarborgt. Bij PhoBrows krijg je ook een registratienummer zodat je weet dat ik daar de opleiding goed en naar die eisen heb behaald.

Dé specialist voor natuurlijk ogende Permanente Make-Up & Micro Hair Pigmentatie

DIT IS WAT MENSEN ZEGGEN OVER BEAUTY BY LAURA