Fillers zonder naald

Stel je eens voor dat je op een hele natuurlijke manier je lippen voller kunt maken

Eigenlijk zou je wel vollere lippen willen hebben of die neus/lippen plooi weg willen halen, maar vaak zie je dat het zo onnatuurlijk is. Wil jij dit op een natuurlijke manier zonder dat iedereen ziet dat je fillers hebt? Lees dan vooral even verder.

HYALURON PEN
(FILLER ZONDER NAALD)

De nieuwe age-loving treatment zonder naald!

Met de hyaluron pen kunnen we meerdere zones aanpakken en behandelen, zo is de hyaluron pen perfect voor het natuurlijk opvullen van de lippen en rimpels!

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof welke de huid soepel en elastisch houdt, maar in de loop der jaren neemt deze af waardoor de lippen steeds smaller worden en we meer rimpeltjes krijgen. Door weer hyaluronzuur in de huid te brengen word de huid weer strakker en de lippen voller.

De hyaluron pen is zonder naald, en wordt op de huid geplaats waar we het hyaluron inbrengen met een luchtdruk pen. Op deze manier verspreid het hyaluron zich mooi.

In de salon werk ik alleen met tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur. Het is daarom uitermate geschikt voor het gelaat, met de hyaluron pen is het de perfecte behandeling om op een natuurlijk & veilige manier rimpels tegen te gaan en mooie volle lippen te krijgen!

Fillers met de hyaluronpen is voor iedereen die zich hierin herkend

  • Op een natuurlijke manier vollere lippen wil hebben
  • Bang is voor naalden 
  • De neus/lippenplooi wil verminderen
  • In één behandeling weer een frisse en jonge uitstraling wil hebben
  • Het natuurlijke karakter en de vorm van het gezicht wil blijven behouden
  • Je huid soepel en elastisch houden
  • Absoluut geen “duck face” wil hebben
  • De diepere lijntjes wil verminderen zonder een grote ingreep

Prijzen fillers

De prijzen van de fillers zijn verdeeld in mililiters. Hoeveel je nodig hebt is afhankelijk van het te behandelen gebied. Het meest gekozen is 1 mililiter. Wanneer je voor de eerste keer fillers laat zetten is het aan te raden om binnen 4 maanden een vervolg behandling te nemen om zo het optimale resultaat te behalen. Om je filler behandeling mooi te houden is het aan te raden om ieder jaar een opfrisbehandeling te ondergaan.
 

TARIEVEN VAN DE FILLERS

0.5 ml €119,-
1 ml  €199,-
2 ml €398,-

Prijzen onder voorbehoud ingaande per 1 januari 2019.

Als je verhinderd bent vraag ik je 24 uur van tevoren je afspraak te wijzigen.
Indien je bij verhindering niet tenminste 24 uur van tevoren je afspraak wijzigt of niet op de afspraak verschijnt, ben ik genoodzaakt om 50% van het behandeltarief in rekening te brengen voor de gereserveerde tijd.

Ik werk uitsluitend op afspraak.

MEEST GESTELDE VRAGEN

De rimpelzones die voor een filler behandeling in aanmerking komen zijn:
– Lippen opvullen
– Marionetlijnen
– Neus-lippenplooi

Rond je dertigste wordt je huid door veroudering minder elastisch. Ook met hormonen, zon en roken zijn belangrijke oorzaken. De natuurlijke hoeveelheid hyaluronzuur neemt af, waardoor de huid minder vocht en vet vasthoudt.
Tijdelijke fillers herstellen het natuurlijke volume en vervagen rimpels. Ik streef naar een optimaal resultaat: een frisse en vriendelijke maar bovenal natuurlijke uitstraling.

Een tijdelijke filler herstelt het natuurlijke volume van de huid waardoor rimpels vervagen. Voorheen werden fillers gebruikt om de natuurlijke lichaamsvorm te herstellen na een chirurgische ingreep. Tegenwoordig kennen ze vooral een cosmetische toepassing om veroudering tegen te gaan.

Het bestanddeel dat het volume herstelt heet hyaluronzuur, een biologisch afbreekbaar molecuul dat na enkele maanden vanzelf uit het lichaam verdwijnt.

Een filler is dus een tijdelijke volume boost die in uiterst kleine hoeveelheden en sterk verdund wordt ingebracht. Hierdoor is een mooie en natuurlijke uitstraling gegarandeerd.

Rimpels vervagen of verdwijnen zelfs helemaal als gevolg van een behandeling. Direct na de behandeling begint de filler te werken en zijn rimpels verzacht of zelfs helemaal verdwenen. Na twee weken is het effect maximaal omdat eventuele (lichte) zwellingen dan verdwenen zijn. Ook de huid wordt steeds gladder. De rimpeldiepte vermindert doorgaans met 85 tot 95%!

De filler waar ik mee werk is gemaakt van hyaluronzuur en volledig biologisch afbreekbaar.
De fillers zijn al jaren op de markt en inmiddels is er veel wetenschappelijk onderzoek naar verricht. Wereldwijd zijn er miljoenen cosmetische ingrepen mee uitgevoerd. De fillers zijn gegarandeerd veilig en geven het beste resultaat.

Een filler behandeling is snel en eenvoudig en duurt in totaal ongeveer 30 tot 60 minuten, afhankelijk van welke delen van het gezicht worden behandeld. Ik neem uiteraard wel de tijd voor je en leg vooraf in detail uit hoe de behandeling zal verlopen.

Ik breng vervolgens met de naaldloze pen de vloeistof in onder het huidoppervlak. Dit gaat met een hoge druk, maar de behandeling is zo goed als pijnloos.

Wanneer je voor de eerste keer een filler zet blijft het ongeveer 4 maanden zichtbaar.

De filler zal eerst de “gaten”opvullen onder de huid en wat sneller wegzakken.

Je kan het vergelijken met een bak knikkers. Wanneer je een bak knikkers hebt en je legt daar zand op zal het zand ook langzaam wegzakken tussen de knikkers. Doe je hier nog een laar bovenop zal het langer zichtbaar zijn.

Dit is hetzelfde bij de filler. Het blijft ongeveer 12 maanden in de huid en dan verdwijnt het langzaam.

Hoe vaker je een filler zet, hoe langer en groter het resultaat is.

Ik vind het belangrijk dat het natuurlijke karakter van je gezicht behouden blijft. Je krijgt dus géén ‘plastic face’ en na de behandeling kun je de spieren in je gezicht op een natuurlijke manier bewegen

De hoeveelheid filler wat je nodig hebt is bij iedereen verschillend en ook per gebied wat je wilt opvullen is het verschillend.

Wanneer je een afspraak maakt kijken we altijd samen naar wat bij je past en wat mooi is