Holistic beauty treatment

Complete behandelingen voor huid, hart en ziel

Wanneer je goed voor jezelf zorgt en lekker in je vel zit, straal je dat uit. Dit is de basis voor echte schoonheid. Samen herstellen we de balans tussen uiterlijk en innerlijk. Geef je over aan een behandeling vol met heerlijke oliën, geuren en doordachte aanrakingen. Zo kom je niet alleen thuis met een stralende huid, maar ook met de energie om je dagelijkse uitdagingen weer aan te kunnen.

In een behandeling van 60, 90 of 120 minuten werk ik met 100% toewijding, liefde en aandacht aan jouw innerlijke en uiterlijke schoonheid. Met geuren, kleuren, klanken en de puurste producten geef ik jou precies wat je nodig hebt.

Kom weer even terug bij jezelf en ontvang een heerlijke holistische behandeling die goed is voor hoofd, hart en ziel.

 

Ervaar nieuwe energie & ontdek de betoverende schoonheid van holistische en natuurzuivere huidverzorging

 

Een mooie en sterke huid in 3 stappen

Sluit je ogen en stap binnen in de wereld van Beauty by Laura. In elke behandeling neem ik je mee op reis naar je ware schoonheid. Deze reis bevat de stappen die ervoor zorgen dat jouw huid sterk, mooi en gezond wordt én blijft. Je natuurlijke schoonheid komt weer naar boven door de volledig holistische beauty-methoden.


Holistic beauty treatment programma

Herstel het zelfhelende vermogen van je lichaam

De holistische beauty methode van Colour&Spice bestaat uit een programma waarin je je huid en energie herstelt in drie stappen. De zes op maat gemaakte aanvullende holistische beauty therapie treatments zijn geworteld in de traditionele & Chinese natuurgeneeswijzen volgens de 5 elementen. Hout, Vuur, Aarde, Metaal & Water bieden een harmonieuze balans tussen nieuwe energie, innerlijke rust en huidverbetering.

Ervaar jij...

ღ  Een tekort aan energie en zie je een moe gezicht in de spiegel?

ღ  Heb je kwaaltjes die je niet goed kunt plaatsen?

ღ  Ben je vastgelopen in mogelijkheden en keuzes en wil je meer verbinding voelen met jezelf?

ღ  Heb je het gevoel constant “aan” te staan en wil je een moment even helemaal niets, behalve aandacht voor jou?

Als je denkt JA dit ben ik…

dan is het Holistic Beauty programma echt iets voor jou!

In onze huidige maatschappij hebben we bijna geen tijd meer om tot onszelf te komen. Door ons werk, huishouden, gezin, vrienden en familie worden we opgeslokt, en waar blijft de tijd voor onszelf? Natuurlijk is dit allemaal belangrijk. En toch is het net zo belangrijk om af en toe even naar je lichaam, hart en geest te luisteren. Wat heb ik eigenlijk nodig op dit moment?

Als Holistic beauty therapist wil ik je hierbij helpen, door tot rust te komen van ons drukke leven. In het Holistic Beauty Programma kom je weer op adem, hoef je alleen maar te zijn en komen je geest, lichaam en ziel tot rust. Energie kan weer stromen.

Drie stappen programma

Je huid wordt vocht armer en is minder goed beschermd, met vroegtijdige huidveroudering en een laag energieniveau tot gevolg. Colour&Spice ontwikkelde een 3-stappen programma op basis van natuurzuivere producten die de connectie tussen huid, lichaam en geest weer herstelt. Met vijf basisproducten en een specifiek serum en moisturizer uit de Colour&Spice holistic skincare lijn start je het programma.

Je wisselt per stap van serum en moisturizer. De overige basisproducten zoals je reiniging, masker, gezichtsolie en lotion blijft het gehele programma gelijk.

Waarom zes behandelingen?

Of je nu een specifiek huidprobleem hebt of in meerdere aspecten van je leven simpelweg even niet lekker in je vel zit… Door extra voeding te geven aan je grootste orgaan, de huid, beweeg je je op een liefdevolle manier richting een oplossing. Dat gaat niet van de één op andere dag. Er zijn drie mooie stappen nodig om te transformeren.

De Belofte van Colour&Spice

ღ  Natuurlijke huidverbetering

ღ  Innerlijke rust

ღ  Leren luisteren naar wat jouw lichaam, huid en hart je te vertellen heeft

Fase 1: Zuiveren en herstellen

In deze eerste fase gaan we back to basics. Een eerste stap naar meer vitaliteit en een stralende huid begint bij het opruimen van afvalstoffen. De krachtige ingrediënten uit de Beauty Detox lijn zorgen ervoor dat je huid zich optimaal kan zuiveren en herstellen Het eindresultaat? Een stralende, frisse en jeugdige huid waarin je je eigen schoonheid weer herkent. 

In de behandeling gebruik ik kostbare werkstoffen en holistische toepassingen om je huid het allerbeste resultaat te geven.

 

Beauty Detox Programma

ღ  Twee maal Holistic Beauty Treatment van 90 minuten


U krijgt mee voor thuisgebruik:

ღ  Awakening face wash

ღ  Beauty Detox Serum

ღ  Beauty Detox Moisturizer

ღ  Goodnight Cleanser

ღ  Beauty Mantra Lotion

ღ  Wild Flower Mask

ღ  Botanical Beauty Oil

ღ  Beauty Sabbatical book

 

Dit arrangement is inclusief advies en begeleiding van €515,-

Nu voor €495,-

Maak het nog completer met de Booster €709,-

Nu voor €681,-

Stap 2: Rebalance

Opbouwen en Vitaliseren

In deze holistische behandelingen werken we verder aan het opbouwen en voeden van je huid, waardoor deze snel weer in balans is en blijft. We ondersteunen de natuurlijke werking van je huid en voegen de bouwstoffen toe die jouw huid nodig heeft. Met vitamines en mineralen werken we aan het neerzetten van een stevig fundament voor een mooie, jonge huid. Met de Rebalance producten werk je aan een sterke basis voor een gezonde huid. De voedende en opbouwende formule geeft ondersteuning aan de natuurlijke werking van je huid. Je huid zal weer gaan stralen!

 

Rebalance Programma

ღ  Twee maal Holistic Beauty Treatment van 90 minuten

U krijgt mee voor thuisgebruik:

ღ  Rebalance Serum

ღ  Rebalance Moisturizer

 

Dit arrangement is inclusief advies en begeleiding van €290,-

Nu voor €270,-

Maak het nog completer met de Booster €476,-

Nu voor €456,-


Stap 3: Uplifting

Verstevigen en Verbinden

In deze laatste fase straalt de schoonheid die jij van binnen bezit door naar buiten. Uiterlijk en innerlijk zijn optimaal met elkaar verbonden. Dit voel én zie je! Het geheim van deze behandeling zit hem in de combinatie van verschillende fantastische technieken. Ik noem dit ook wel de gouden cirkel: alles komt samen in deze behandeling, waardoor je huid straalt en je innerlijk optimaal in balans is met je uiterlijk. In de behandeling gebruik ik kostbare werkstoffen en holistische toepassingen om je huid het allerbeste resultaat te geven. De Uplifting productlijn is een rijke formule met een hoge concentratie natuurlijke werkstoffen, plantaardige oliën en geneeskrachtige plantenextracten die ervoor zorgen dat je huid er fris, glad en stevig uitziet. Het resultaat van deze huidverbetering zal je blij verrassen.

Uplifting Programma

ღ  Twee maal Holistic Beauty Treatment


U krijgt mee voor thuisgebruik:

ღ  Uplifting Serum

ღ  Uplifting Moisturizer

 

Dit arrangement is inclusief advies en begeleiding van €290,-

Nu voor €270,-

Maak het nog completer met de Booster €486,-

Nu voor €456,-

De Colour & Spice methode

De Colour & Spice methode versterkt je huid, je energie en je natuurlijke uitstraling in 6 maanden. Wat je uitstraalt, trek je aan.

Bij afname van het totale Beauty Detox, Rebalance en Uplifting arrangement krijg je er gratis een heerlijke op maat gemaakte Sat Nam body Oil bij t.w.v. €59,50

Als je in 1 keer betaald kost dit arrangement €995,-

Dit is €100,00 korting!

Wil je hier de booster bij om het nog completer te maken Dan kost dit arrangement €1439

Dit is € 222,- korting!!

DIT IS WAT MENSEN ZEGGEN OVER BEAUTY BY LAURA