06 125 265 98 info@beautybylaura.nl

Micro Haar Pigmentatie

De niet-chirurgische oplossing voor permanent haarverlies voor mannen en vrouwen

 

Micro Haar Pigmentatie is de ideale oplossing voor mensen die last hebben van haaruitval. 

Deze techniek wordt gebruikt bij zowel heren als dames die een natuurlijke haarlijn willen creëren.

Of het haar nu dunner wordt, de haarlijn terugtrekt of je last hebt van een vorm van alopecia, met deze behandeling hoef je je niet meer onzeker te voelen over je haarverlies.

Je hoeft niet meer bang te zijn dat je haarstukje niet goed zit, je haarvezelsray uitloopt in de regen of dat de kruin openwaait. Dit is allemaal verledentijd.

De stoppeltattoo blijft jarenlang mooi!

Steeds meer mensen kiezen voor Micro Haar Pigmentatie. Ik ben ook heel trots dat ik mensen mag helpen zich weer zelfverzekerd te voelen door een natuurlijke vorm van Micro Hair Pigmentatie te zetten.

Shaved look

Bij micro haar pigmentatie wordt met behulp van een verfijnde apparatuur, pigment in de hoofdhuid ingebracht. De ingebrachte pigment puntjes lijken op natuurlijke haarstoppels. Door deze techniek lijkt het net alsof je een goed onderhouden, kortgeschoren kapsel hebt. De shaved look is mogelijk voor degenen die steeds hun haar ongeveer op 1 mm lengte dragen en houden.
Bij deze behandeling wordt er een gespecialiseerd biologisch pigment gebruikt, dat ongeveer 5 jaar blijft zitten. Voor een optimaal blijvend resultaat zal er ongeveer 1 keer per 18 maanden een kleine nabehandeling moeten plaatsvinden.

Vergroten haardichtheid

Deze behandeling is ideaal voor iedereen die de bestaande haardos optisch voller wil laten lijken. Vooral voor dames is dit een ideale oplossing. Bij deze behandeling wordt er een gespecialiseerd biologisch pigment gebruikt, dat ongeveer 5 jaar blijft zitten. Voor een optimaal blijvend resultaat zal er ongeveer 1 keer per jaar een kleine nabehandeling moeten plaatsvinden.

Voordelen van Micro Haar Pigmentatie
3

Creëer de ‘Shaven Look’

3

Kale plekken en hoofdhuid wordt minder zichtbaar

3

Al effectief na 1 behandeling

3

Uiterst vriendelijke behandeltechniek

3

Voor iedere gewenste haarkleur

3

Flexibele behandelmethode die je na jaren kunt aanpassen

Tarieven
Micro haar pigmentatie kosten

De micro haar pigmentatie tarieven variëren van € 590,- voor 1 zone tot € 4000,-  voor het gehele hoofd.

Voor alle behandelingen zijn er minimaal 3 sessie nodig. Dit zit in de prijs inbegrepen. Er komen dus geen extra kosten bij.

1 Zone € 590,-
2 Zones € 1.095,-
3 Zones € 1.595,-
4 Zones € 1.995,-
5 Zones € 2.295,-

Hele hoofd €4000,-

Welke zone is voor mij geschikt?

Het voor jou geldende maatwerk tarief MHP is afhankelijk van diverse factoren zoals de grootte van het te behandelen oppervlak, de mate van haarverlies, de gewenste dichtheid.  Je situatie en het aantal bij jou te behandelen zones resulteert in een persoonlijke pakketprijs inclusief een jaar garantie. De gemiddelde pakketprijs bedraagt € 2.295,-.

Indien je meer informatie wilt over het voor jou van toepassing zijnde aantal zones, neem dan contact met mij op. Wil je gelijk de juiste informatie stuur me dan een appje met een duidelijke foto aan de vvorkant, aan de zijkant, de achterkant en de bovenkant. Deze foto’s kan je sturen naar 06-12526598 of via de mail info@beautybylaura.nl 

 

FUT litteken / FUE litteken behandeling kosten

De prijzen voor een FUT litteken behandeling en FUE litteken behandeling zijn € 590,- (per 10 cm bij FUT litteken en per 10 bij 10 cm bij FUE littekens).

Kosten van een micro haar pigmentatie touch-up behandeling

Het kan wenselijk zijn om na 1 of 2 jaar een kleine touch-up behandeling te doen. Voor eerder behandelde klanten bij de MHP kliniek geldt een tarief van € 95,- per zone voor een touch-up behandeling.

Micro haar pigmentatie behandeling in delen of termijnen betalen?

De MHP behandeling kan je ook in termijnen te betalen. Beauty by Laura werkt hiervoor nauw samen met partner Cosmetic Finance. De aanvraag voor het betalen in termijnen kan je bij deze partij eenvoudig online indienen.