Snel en veilig afslanken

Snel en veilig afslanken?

Het vet blijft definitief weg!


VET BEVRIEZEN = VET VERLIEZEN

Zonder speciaal dieet

Zonder naalden

Zonder operatie

Zonder hersteltijd

 

Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd.
Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug.

Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd!

Een unieke behandeling met betoverende resultaten

U bent slanker, uw kleding past beter, u voelt zich beter en u ziet er beter uit.

Het vet blijft weg

Gewichtsverlies en vetreductie worden vaak door elkaar gehaald. Het zijn alleen twee heel verschillende dingen. Bij afvallen worden de vetcellen kleiner, het aantal vetcellen blijft echter gelijk. Wordt men weer zwaarder dan nemen de vetcellen weer in omvang toe.

De cryolipolyse techniek daarentegen vermindert daadwerkelijk het aantal vetcellen in de behandelde gebieden. De vetcellen die er niet meer zijn kunnen ook niet meer groeien. Zodra de vetcellen zijn verdwenen, komen ze niet meer terug.

De Body-wizard Duo

De Body-wizard Duo is een technisch hoogwaardig apparaat voor non-invasieve behandelingen voor de reductie van vetcellen. Het is nu eindelijk mogelijk om vetcellen veilig en zonder operatie weg te halen met een behandeling van circa 1 uur. Door de 4 separaat in te stellen behandelkoppen kunnen 4 afzonderlijke lichaamslocaties tegelijk behandeld worden.

Hierdoor is de Body-wizard Duo uitermate geschikt voor het behandelen van meerdere locaties tegelijk en daarnaast is deze ook geschikt voor duo behandelingen.

De cryolipolyse behandeling wetenschappelijk onderbouwd

Klinisch onderzoek onder honderden patiënten heeft aangetoond dat  cryolipolyse een effectieve manier is om vet te verminderen, zonder het risico en de hersteltijd van een operatie. Het resultaat is een zichtbare, natuurlijk ogende vetreductie in de behandelde gebieden.

Cosbeau slimming serum

Na de cryolipolyse behandeling wordt een verstevigend en vetafdrijvend serum op de behandelde zone aangebracht. Dit serum wordt middels een massagetechniek in de huid gemasseerd en is speciaal ontwikkeld voor deze unieke behandeling.

Het slimming serum kan tevens aangebracht worden op niet behandelde zones.

DIT IS WAT MENSEN ZEGGEN OVER BEAUTY BY LAURA

VEELGESTELDE VRAGEN

Het onderliggende vetweefsel wordt gekoeld met een non-invasieve applicator, die het oppervlakkige huidweefsel niet aantast. Als vetcellen met deze techniek worden blootgesteld aan extreme kou, dan wordt een natuurlijk verwijderingsproces in werking gezet.
Hierdoor wordt de vetlaag geleidelijk aan dunner met als resultaat: zichtbaar minder vet! De Body Wizard cryolipolyse behandeling is geschikt voor de buik, ‘love handles’, armen, billen, bovenbenen en kin. De Body Wizard cryolipolyse is voor bijna iedereen geschikt, zelfs voor sporters die last hebben van vetophoping op bepaalde zones.

Tijdens de behandeling wordt een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een applicator vacuüm wordt gezogen. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt daarna gericht gekoeld, dit zal in het begin erg koud aanvoelen maar dit zal meestal binnen de eerste 10 minuten van de behandeling verdwijnen en overgaan in een gevoelloosheid. Veel mensen lezen tijdens de sessie een boek, gaan internetten of doen een dutje.

Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (bevroren), voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde en verwijderde vetcellen komen niet meer terug.

De Body-wizard cryolipolyse behandeling is voor nagenoeg voor iedereen geschikt. Zelfs fanatieke sporters die van vetophoping af willen. De behandeling wordt voornamelijk ingezet voor de buik, ‘love handles’, billen, bovenbenen, armen en kin.

Zolang er nog vet voelbaar aanwezig is op de te behandelen plek, is een behandeling mogelijk. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken.

De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn. Het lichaam blijft echter nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen.

De cryolipolyse behandeling is volledig non-invasief, wat betekent dat direct na de behandeling weer alles gedaan kan worden.

Tarieven vet verwijderen

PLAATSINGEN / KOPPEN

1 Kop

€ 98

ipv € 175

2 Koppen

€ 150

ipv € 350

3 Koppen

€ 200

ipv € 525

4 Koppen

€ 250

ipv € 700