06 125 265 98 info@beautybylaura.nl

Een permanente make-up behandeling beginnen we altijd met een lekker kopje koffie of een kopje thee. Tijdens de koffie en thee gaan we verschillende mogelijkheden van de permanente make-up bespreken.

VERSCHILLENDE TECHNIEKEN PERMANENTE MAKE-UP

We bespreken samen welke technieken er zijn en wat het beste past bij jou. Daarna maken we een keus. Wanneer we weten welke techniek we gaan gebruiken, gaan we ook kijken wat het mooiste staat. Wil je bijvoorbeeld een hele brede eyeliner of juist een mooie smalle? We bespreken de voor- en nadelen en wat dus het beste bij jou past.

VERSCHILLENDE VORMEN EN KLEUREN WENKBRAUWEN

Ook als je voor de wenkbrauwen komt bespreken we de verschillende vormen en technieken. Ik werk volgens verschillende methoden. Wat vind je mooi en wat absoluut niet. Daarna gaan we bespreken welke kleuren er zijn en ook hier kijken we wat past bij jouw natuurlijke kleur. Wanneer je twijfelt welke techniek bij jou zou passen gaan we dit natuurlijk samen bespreken en misschien kunnen we bijvoorbeeld eerst met de hairstroke techniek beginnen en als je dan toch de powder wil kan dat altijd in de tweede behandeling nog. Hier geef ik je uiteraard het beste advies voor in het adviesgesprek.

 

VERSCHILLENDE KLEUREN PERMANENTE MAKE-UP LIPPEN

Voor de lippen zijn er natuurlijk heel erg veel kleuren mogelijk. Wil je dat je lippen echt opvallen door een fellere kleur of een mooie ‘nude’ kleur, zodat je lippen mooi natuurlijk zijn en alleen het bleke van je lippen af is. Neem bijvoorbeeld je favoriete lipstick mee, zodat we de juiste kleur hierbij kunnen uitzoeken.

MEDISCHE GEGEVENS BIJ PERMANENTE MAKE-UP

Ook gaan we in dit gesprek een formulier invullen, waarin wordt gevraagd naar een aantal medische gegevens. Bijvoorbeeld of je lijdt aan hemofilie of dat je ergens een allergie voor hebt. Ook huidaandoeningen kunnen bepalend zijn voor de toe te passen techniek of de nabehandeling. Dit is belangrijk voor dat we starten met de behandeling. Wanneer alles is besproken en het formulier is ingevuld, kunnen we naar de behandelkamer.

START BEHANDELING PERMANENTE MAKE-UP

In de behandelkamer bepalen we de vorm van de wenkbrauwen als je hiervoor komt. En ook hier geld dat we samen bepalen wanneer het goed is. Ook gebruik ik een speciale app om te kijken of alles mooi recht staat. Wanneer alles goed zit gaan we ‘echt’ beginnen.

Je mag plaats nemen op een heerlijk zacht bed met eventueel een dekentje en een muziekje uitkiezen die jij fijn vindt om te luisteren. Zo kan je je beter ontspannen. Ik leg dan ook nog even uit wat ik precies ga doen, zodat je niet ergens van schrikt of dat het eng is. Ik zeg altijd… het is geen ontspannen massage wat je krijgt, maar we gaan het zo aangenaam mogelijk maken. Zodat je met een gerust gevoel in de stoel ligt. Wanneer ik met de behandeling begonnen ben zal je je ook gelijk kunnen ontspannen. Er zijn zelfs dames die heerlijk in slaap vallen tijdens de behandeling.

Resultaat permanente make-up

Als ik denk dat het juiste resultaat er is, laat ik het je zien in de spiegel. En ook hier gaan we weer samen kijken of het goed is of dat er nog wat aangepast moeten worden. Of het breed genoeg is en of de kleur goed is. Pas wanneer we alle twee tevreden zijn, is de eerste behandeling klaar.

Na 6 weken kom je terug voor een tweede behandeling. Dit is omdat het pigment nog opgebouwd moet worden en na de eerste behandeling toch altijd wat wegvalt.

Vrijblijvend en gratis adviesgesprek

Ben jij geïnteresseerd in permanente make-up? Maar is het nog niet helemaal duidelijk, of heb je nog andere vragen? Wil je eerst samen met mij persoonlijk bespreken wat het voor jou kan betekenen? Maak dan gerust een afspraak voor een vrijblijvend en gratis adviesgesprek.

 

Liefs Laura